2016. évi versenykártyák kiváltása

A 2016.01.30-án megtartott közgyűlés döntése szerint, 2016. január 1-jétől magyarországi versenyen, a Szövetséghez tartozó klubok versenyzői csak 2016-ban kiváltott versenyzői kártya birtokában indulhatnak el. Amennyiben a kártya, a gyártás átfutási ideje miatt, a verseny időpontjában még nincs kész, de az igényléshez szükséges, hiánytalanul kitöltött dokumentumok és a kártyák ára (1.000 Ft) a Szövetséghez beérkeztek, akkor az erről szóló szövetségi igazolás a kártya elkészültéig helyettesíti a versenyzői kártyát és a versenyen történő indulásra jogosít, FONTOS: NEM A MEGKÜLDÉS, HANEM A BEÉRKEZÉS/BEFIZETÉS IDŐPONTJA SZÁMÍT (a beérkezett igénylésekről és a kártyák befizetett költségeiről a Szövetség Irodája ad igazolást, más „igazolás” nem fogadható el),

A Közgyűlés felhívja az összes klubot, hogy

NE CSAK A VERSENYEZNI AKARÓK, HANEM A KLUBBA JÁRÓ ÖSSZES SPORTOLÓ számára váltsák ki a versenyzői kártyákat.

Egy kártya ára, egy évre 1.000 Ft, ami még 3 Ft-ot sem jelent (!!) naponta. A közgyűlés véleménye szerint napi 3 Ft igazán vállalható hozzájárulás az éves szövetségi működési támogatás összegének növeléséért. GONDOLJÁTOK MEG ÉS TÁMOGASSÁTOK A KEZDEMÉNYEZÉST, MINDANNYIUNK KÖZÖS ÉRDEKÉBEN!

A kártya igénylésének menete a következő:
– Azon versenyzőknek, akik a korábbi években igényeltek versenyzői kártyát, nem szükséges az adatlapot kitölteniük, elegendő nevüket, és – az azonos nevűséget elkerülendő – születési idejüket megküldeni.
– Lehetőség van arra, hogy fényképes versenykártya készüljön, ehhez e-mail-ben küldjék meg a választott igazolványképet, a fájl neve mindenképp a sportoló neve legyen.

Regisztrációs kártya igénylőlap letöltése pdf formátumban

Versenyzői kártya igénylőlap