magyar kick-box szövetség

hírek

Államtitkári dicséret a kick-box vb győzteseinek

Gratuláló levelet küldött Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár az októberben Jesolóban megrendezett kick-box világbajnokság felnőtt magyar győzteseinek. A nyáron a NOB teljes jogú tagságát elnyert sportág olaszországi vb-jén a felnőttek mellett a veteránok küzdelmeiben is avattak bajnokokat. A Szerencsejáték Zrt. által is támogatott magyar válogatott összességében 13 első, 8 második és 6 harmadik hellyel zárt, ezzel az éremtáblázaton a második helyen végzett.

A felnőttek hét arany-, hat ezüst- és öt bronzéremmel vették ki a részüket a jesolói sikerekből, a világbajnoki dobogó tetejére feljutott magyar kick-boxosoknak pedig levélben gratulált a sportért felelős államtitkár.

Dr. Szabó Tünde levelében így fogalmazott:

“Őszinte elismeréssel gratulálok a Jesolóban megrendezett kick-box világbajnokságon elért első helyezésedhez. Világbajnoki aranyérmed hozzájárul a magyar sport, valamint országunk elismertségének növeléséhez és az az út, elkötelezettség és kitartás, amely ehhez hozzásegített, példaként szolgál minden fiatal számára. Fantasztikus eredményed megmutatta: érdemes küzdeni, embert próbáló célokat magunk elé kitűzni. További munkádhoz sok sikert és kitartást kívánok!”