magyar kick-box szövetség

hírek

Felkészülési edzést tartottak a pointfightingosok

Június 7-én, pénteken edzést tartott a Magyar Kick-box Szakszövetség pointfighting szakága az utánpótlás és felnőtt válogatott várományos versenyzőknek.

Az összetartó edzés helyszínén, a Halker-Király Team Kick-Box Akadémia csepeli termében szép számmal, közel 80 fővel gyűltek össze az ország számos klubjának harcosai, akik közös bemelegítés után csaptak bele az izzasztó edzésbe. A szakágvezető Csikós Péter és Jároszkievicz Krisztián irányítása mellett az edzés első szakaszában küzdelmi szituációk tökéletesítése volt a feladat, amelyeket versenyzőink később a küzdelemben tudtak hasznosítani.

Az utánpótlás korosztály “éles formában ” érkezett hiszen mindenki maga mögött tudhatta a június 1-én, Esztergomban megrendezett utánpótlás országos bajnokságot, így a bajnokok számára a két válogatott hely közül az egyik eldőlt. A másik utánpótlás válogatott pozíciót a ranglista alapján lehet majd megszerezni, amelynek utolsó állomása a június 14-16-án sorra kerülő budapesti világkupa.

Erre a rangos eseményre természetesen a felnőtt és a master korosztályú versenyzők is nagy erőkkel készülnek, hiszen magas színvonalú és létszámú viadal lesz a BOK Sportcsarnokban. A szakág felkészülési edzésének fókuszában tehát a budapesti világkupa állt, emellett az utánpótlás versenyzők számára pedig természetesen a nyár végén szintén Budapesten megrendezendő korosztályos világbajnokság is.

Csikós Péter ezúton is köszöni az edző kollégáknak, hogy biztosították a versenyzők részvételét, és külön örömét fejezte ki, hogy Zrínyi Miklós mesteredző a látogatásával emelte az esemény fényét.