magyar kick-box szövetség

hírek

Utánpótlás kick-box világbajnokság – Magyar érmek formagyakorlatban

Újabb magyar érmek a budapesti kick-box világbajnokságon. A BOK-csarnokban zajló világversenyen a nyitónapon Kakas Nóra szerzett bronzérmet. A második versenynapon két arany-, három ezüst-, és négy bronzérmet gyűjtöttek a magyar fiatalok.

A kadet 2-es korosztályban világbajnok lett a Hegedűs Mátyás, Kakas Hunor duó kreatív formagyakorlatban, valamint a gyerek korcsoportban  a Szemenyei Máté, Nas Míra, Szépe Emett trió. A kadet 2-es mezőnyben dobogóra állhatott Pataki Aida és Halmágyi Nikolett, miután másodikként zárt, akárcsak Kakas Nóra és Kalmár Szófi kadet 1-ben.

Egyéniben a kreatív formagyakorlat fegyveres versenyben Tar Kriszta ezüstérmet szerzett.

A junior mezőnyben az Udvarhelyi Fanni, Udvarhelyi Lia, Czirják Tamara trió világbajnoki bronzéremmel gazdagodott a kreatív csapat formagyakorlat kategóriában, míg Dorner Réka (junior, fegyveres), Czirják Tamara (kadet 1, fegyveres), és Nas Míra (gyerek, fegyveres) egyaránt vb-harmadikként végzett.

A BOK-csarnokban a sportág hét szakágának (pointfighting, light-contact, kick-light, formagyakorlat, full-contact, low-kick és K1) versenyszámai a három korosztályban (gyermek, kadet és junior) zajlanak a versenyek.