magyar kick-box szövetség

hírek

Elmarad az idei kick-box diákolimpia

A Magyar Diáksport Szövetség közlése értelmében a veszélyhelyzet védelmi intézkedéseinek következtében a 2020/2021-es tanévben már nem kerülhet sor – néhány kivételtől eltekintve – a diákolimpiák megrendezésére: így a kick-box diákolimpia is elmarad. Az MDSZ arról is tájékoztatott, hogy a jelenlegi tanév diákolimpiáit lezártnak tekinti, a meg nem valósult események nem halaszthatók el a következő tanévre.

A Magyar Kick-box Szakszövetség sajnálattal veszi tudomásul a sportág idei diákolimpiai döntőjének a meghiúsulását, ugyanakkor mindent elkövet annak érdekében, hogy a közeljövőben az utánpótlás korosztály számára is legyenek események. A szövetség tervei szerint a korosztály számára – amennyiben az aktuális járványhelyzet lehetővé teszi – a nyáron edzőtábort szervez, ősszel pedig megrendezi az utánpótlás OB döntőt.

Az MKBSZ vezetése addig is kitartást és jó egészséget kíván a tagjainak!

A Magyar Diáksport Szövetség közleménye a 2020/2021. tanévi diákolimpiák félbeszakításáról elolvasható az alábbi linken: 

https://www.diakolimpia.hu/wp-content/uploads/2021/05/K%C3%B6zlem%C3%A9ny-F%C3%A9lbeszak%C3%ADt%C3%A1s-2021.04.30.pdf?fbclid=IwAR3hsh4dkiAuUi1WzOuuNq231_dVAbQW8IMjxXQ6sEWA_P2qdjIP7OELLsA