magyar kick-box szövetség

hírek

Jároszkievicz Krisztián lett a pointfighting szakágvezető

A budapesti 26. Magyar Kick-box Világkupán az európai szövetség elnökének megválasztott Király István leköszönt a hazai pointfighting szakág vezetői posztjáról. A üresen maradt tisztség betöltésére Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szakszövetség elnöke Jároszkievicz Krisztiánt kérte fel, aki már régebb óta, nagymértékben
segítette Király István munkáját.

A pozíció betöltése azért történt felkérés útján, mert az MKBSZ jelenlegi vezetésének a mandátuma hamarosan lejár (dátum szerint már lejárt, de a veszélyhelyzet végéig még jogfolytonos) és majd az újonnan megválasztott vezetés választ szakágvezetőket. A tisztújító közgyűlésre a tervek szerint a felnőtt világbajnokság után, de még az utánpótlás Európa-bajnokság előtt sor kerül.

A korábbi sokszoros világ- és Európa-bajnok, és már jó ideje edzősködő Jároszkievicz Krisztián a felkérést köszönettel elfogadta. Mint mondta: minden erejével segíteni fogja a sportolókat és a szövetséget, és mindenkivel nyitott a maximális együttműködésre.

Galambos Péter az új szakágvezetőt felkérte a vb-n és az Eb-n a csapatvezetői feladatok ellátására is, amit Jároszkievicz Krisztián szintén elfogadott, emellett ő fogja irányítani a Sportdata rendszerébe történő adatfeltöltési munkálatokat is.